Over mij

Wie is AdFontes

Mijn naam is Esther van Gerven - Weijers. Ik ben rechten gaan studeren vanuit de gedachte dat ik hierbij mensen kon gaan helpen die in problemen waren. Die missie is nooit verdwenen. De insteek van de missie is door mijn kennismaking met mediation wel anders geworden.

De kracht van mediation

Ik ben tot het inzicht gekomen dat conflicten vaak ontstaan door een verschil van inzicht en het niet (kunnen) openstaan voor de visie van een ander. Een mooie uitspraak waar de basis van mijn passie voor mediation is ontstaan is: “the worst distance between two people is misunderstanding”.

Persoonlijke benadering

Als mediator kan ik mensen helpen om het goede gesprek met elkaar aan te gaan. Door mijn persoonlijke benadering en open houding kan ik mensen bij elkaar brengen, samen het gesprek aan te laten gaan en tot afspraken te komen zodat het niet langer meer gaat over standpunten maar over ieders belangen. Dat is het begin van wederzijds begrip.

Brede ervaring

Mijn jarenlange ervaring in het opstellen van juridische documenten en mijn adviserende rol binnen de overheid en het notariaat zorgen er daarnaast voor dat ik die afspraken vervolgens  helder kan vastleggen.  Van moeilijk naar mogelijk!

Image
facebook icoon
Pagina bewerken
Ontwerp: JoomShaper LLC / Realisatie: Ger Vervoort